GÓLYATÁBOR A LOGIKERBEN

Budapesti Gazdasági SZC – Logisztikai és Kereskedelmi Technikum és Szakképző Iskola

Tisztelt Szülők!  Tisztelt Gondviselők!

A kilencedik osztályos diákjaink kétnapos játékos ismerkedéssel, illetve környékbeli tematikus sétákkal, kirándulással nyitják meg képletesen a tanévet 2024. augusztus 29-én. A gólyanapok célja, hogy iskolánk új polgárai megismerkedjenek egymással és iskolánkkal még iskolakezdés előtt azért, hogy a szeptemberi első tanítási napon magabiztosan lépjenek be intézményünk kapuján. Az ismerkedést az osztályfőnökök mellett felsőbb éves tanulók és további munkatársaink segítik.

A gólyatábor időpontja: 2024. augusztus 29-30. (kétnapos program, bent alvással)

 1. augusztus 29-én gyülekezünk az iskolánk udvarán 9.45-10.00 között; majd a tanulók osztályfőnökeikkel egy névsorolvasást követően tantermeikben vonulnak, megkezdődnek a tanulói programok. (Rossz idő esetén gyülekező az iskolánk földszinti tornatermében lesz!) A csapatépítő/ismerkedős programokat az iskolába, a délutáni órákban iskolán kívüli helyszínekre szervezzük. A gyerekeknek a program esti órákban is folytatódik az iskolában, benntartózkodással, itt alvással. A gólyatábor programjai 2024. augusztus 30-án, terv szerint 15.00-kor zárulnak.

Folytatás és jelentkezési lap…

2024. SZEPTEMBER HAVI BEFIZETÉS TÁJÉKOZTATÓ és Igénylő lapok

Tisztelt Szülők/Étkezők!

Az intézményben már tanulói jogviszonnyal rendelkező, étkezést igénylő tanulóktól a mellékelt 2024/2025 tanévi közétkeztetés igényléséhez szükséges igénylőlapokat legkésőbb 2024. június 30-ig kérjük megküldeni.

Az ÉSZGSZ központ javasolja az újonnan beiratkozó diákok esetében is az igénylőlapok visszaküldését szintén június 30-ig, hogy adataik rögzítése után minél hamarabb ki tudjuk küldeni a rendelés felülethez (Multischool5) szükséges szülői regisztrációs kódot.

Kérjük elolvasni a mellékelt szülői tájékoztató leveleket is. >> 2024/2025.TANÉVRE KITÖLTENDŐ IGÉNYLŐLAPOK  (Az oldal alján található linkeken letölthetők)

A megküldés történhet:

 •                      elektronikus úton a logisztikai.etkezes@gmail.com címre, vagy
 •                      postai úton az ÉSZGSZ, 1559 Budapest 139, Pf.71.     levelezési címre,
  vagy
 •       személyesen lehet leadni a 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 49-51. szám alatti ÉSZGSZ székhelyén
  H-CS 8:00-12:00 között.

Az igénylőlapokat jogosultság szerint kell kitölteni.

A teljes áron befizetőknek a Szándéknyilatkozat és igénylőlapot, a kedvezményes (50%-os) áron befizetőknek a  8. melléklet NYILATKOZAT-ot is ki kell tölteniük. (Mely utóbbihoz csatolni kell a kedvezményes étkezés igénybevételéhez az IGAZOLÁST a tartósan betegségről, a rendszeres gyermekvédelmi segélyről. Nagycsaládosoknak nem kell igazolás.)

A szülők csak az igénylőlapok rögzítése után tudják leadni a szülői felületen a szeptemberi megrendeléseket 08.05 – 08.25 közötti időszakban.

Fontos, hogy mindenki aki jelenleg étkezik a tanév végével nem étkező státuszba kerül és csak a hiánytalanul kitöltött, leadott igénylőlapok rögzítését követően tud rendelni az új tanévben.

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a kedvezményes étkezést kizárólag a kedvezményre jogosító hivatalos dokumentumok beküldése után tudjuk beállítani részükre, az igazolások hiányában csak teljes árú étkezést tudunk biztosítani (az utólag benyújtott kedvezményre jogosító dokumentum alapján visszamenőleges hatállyal érvényesíthető a jogosan járó kedvezmény).

A 2024/2025. tanévben is kizárólag a szülői on-line felületen keresztül lehet étkezést rendelni, fizetni, lemondani. Aki nem szeretne a szülői felületen fizetni, személyesen, havi egy alkalommal az előre meghirdetett befizetési napon a ÉSZGSZ központban tud készpénzben befizetni. Átutalást nem fogadunk el, azt visszautaljuk a befizető részére – érdemi ügyintézés nélkül.

Az egyenlő bánásmód biztosítása végett az a hátrányos helyzetű szülő/gondviselő, aki nem rendelkezik „okos” eszközökkel, nincs e-mail címe, az ÉSZGSZ vezetője felé intézett egyedi írásbeli kérelmének pozitív elbírálását követően gyermek étkezési térítési díját fizetheti átutalással.

Az étkezéssel kapcsolatos további információk az étkezést biztosító Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet honlapján a www.eszgsz.hu oldalon találhatók meg.

Üdvözlettel:

Asztalos Tünde

gazdasági ügyintéző

 

2024/2025.TANÉVRE KITÖLTENDŐ IGÉNYLŐLAPOK

8. sz. melléklet (7)
9. sz. melléklet (5)
Általános tájékoztatás étkezés igénybevételéről_202_2025 tanév
DIÉTÁS-étkezés_igénylőlap_2024_2025
ÉSZGSZ IGÉNYLŐLAP 2024_2025
Kedvezményes étkezéssel kapcsolatos tájékoztató__2024_2025
Szülői tájékoztató levél_2024_2025

Szakmai projektnap a LOGIKER-ben

2024. március 25-én, a 11.A osztály szakmához kapcsolódó projektfeladat részeként látogatást tett a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpontban abból a célból, hogy termékismeret, marketing, angol nyelv és kereskedelmi gazdaságtan tantárgyakból tanultakat új ismeretekkel bővítsék.
A tanulók a feladat során rendszerezik ismereteiket a pezsgő előállításáról, tárolásáról; találkoznak a Törley termékpalettájával. Beazonosítják azokat a marketing eszközöket, melyeket a cég alkalmaz és abszolút mutatók segítségével elemzik a rendelkezésre álló bevételi adatokat. Vizsgálják az online és offline marketing eszközök bevételnövelő hatását. Idegennyelvi feladatként pedig leafletet készítenek. A múzeumban tett látogatás során a tanulók témával kapcsolatos ismeretei bővültek, látókörük tágult. Köszönjük a látogatóközpont munkatársának segítségét.

Online német nyelvi verseny – 2024. március 13.

Kedves Diákok!

2024. március 13-án (szerdán)
online német nyelvi versenyt szervezünk iskolánkban

 

Tudnivalók:

 • 3 fős csapatok jelentkezését várjuk;
 • a csapatok a némettanáraiknál jelentkezhetnek;
 • a versenyt 2 nyelvi szinten rendezzük (9-10. és 11-12. évfolyamon);
 • a csapatok online feladatlapot kapnak 3 feladattal: 2 szövegértési feladatot és egy levélírást (a levél témája: 9-10. évfolyamon Meine Schule; 11-12. évfolyamon Mein Tagesablauf).

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Helferné Tóth Melinda és Ötvös Erika

szervezők

Nemzeti színáz

A 10.a osztállyal a Nemzeti Színházban jártunk. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk! Sok új ismerettel gazdagodva tértünk vissza, melyeket magyar órán is fogunk tudni hasznosítani ❤️❤️❤️????

Parasport Nap

A mai napon megrendezésre került iskolánkban a Parasport Nap. Diákjaink számára a testnevelő tanárok érzékenyítő játékos feladatokkal színesítették napot, melyek közül legnépszerűbb az ülőröplabda volt. A játékos feladatok után testnevelőink és diákjaink közösen megbeszélték, kit hogyan érintett, illetve ki hogyan élte meg a nehezítést, és innentől miben látja másnak a Paralimpiát.

 

Szervezésért köszönet: Pakucs-Gaál Etelka, Barabás Franciska, Ujhelyi Balázs 

 

Scroll to Top