BEMUTATKOZÁS 

Köszöntöm Önöket itt, a Budapesti Gazdasági SZC Logisztikai és Kereskedelmi Technikum és Szakképző Iskola honlapján. 
Iskolánk két, nagy múlttal rendelkező intézmény (BGSZC Harsányi János Technikum és a BGSZC Szász Ferenc Kereskedelmi Technikum és Szakképző Iskola) összevonásából jött létre. 
A „LOGIKER” ugyan új néven 2023. szeptember 1-jén született, de két nagy múltú oktatási intézmény összeolvadásával, melyek külön-külön is kiemelt szerepet játszottak már korábban is a kereskedelmi, illetve a közlekedés és szállítmányozás szakképzési területeken. Büszkék vagyunk iskolánk múltjára, hagyományaira, ugyanakkor fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, alkalmazkodást a XXI. századi munkaerőpiac elvárásaihoz. Képzési kínálatunk között a technikumi és szakképző iskolai oktatás mellett a szakmát szerzettek érettségire való felkészítése és a felnőttek oktatása is megtalálható. Az új intézményben egyesültek azok a jó gyakorlatok, melyek a kereskedelem és a logisztika képzési területeken aktív, versenyképes szereplővé emelik iskolánkat. Iskolánk mérete, adottságai lehetővé teszik az egyéni bánásmód és a személyre szabott oktatás megvalósítását, melyet kollégáink a modern digitális eszközök alkalmazásával eredményesen végeznek. 
Tanulóinknak korszerű, versenyképes tudást biztosítunk és emellett figyelünk arra, hogy felelősségteljes, kiegyensúlyozott felnőtté válhassanak. Ökoiskola vagyunk. Fontosnak tartjuk diákjainkban kialakítani a környezettudatos életmódot, az öko szemléletet, ezzel támogatva Földünk jövőjét. 
A tanulás mellett diákjainknak életkoruknak megfelelő közösségi programokat szervezünk, de lehetőségük van arra is, hogy csatlakozva ERASMUS projektekhez külföldi szakmai – nyelvi tapasztalatokat is szerezzenek.  
Családbarát intézményünk mind a budapesti, mind a Budapest környéki tanulók számára könnyen elérhető; 5 percnyi sétával a Puskás Ferenc Stadiontól, a Szörény utca 2-4. szám alatt található az iskolánk.  

Szakács Csilla 
igazgató 

Kilátás a tantermekből 01.
Épület kívülről 01.
Scroll to Top