GÓLYATÁBOR A LOGIKERBEN

Budapesti Gazdasági SZC
Logisztikai és Kereskedelmi Technikum és Szakképző Iskola

Tisztelt Szülők!

Tisztelt Gondviselők!

 

A kilencedik osztályos diákjaink kétnapos játékos ismerkedéssel, illetve környékbeli tematikus sétákkal, kirándulással nyitják meg képletesen a tanévet 2024. augusztus 29-én. A gólyanapok célja, hogy iskolánk új polgárai megismerkedjenek egymással és iskolánkkal még iskolakezdés előtt azért, hogy a szeptemberi első tanítási napon magabiztosan lépjenek be intézményünk kapuján. Az ismerkedést az osztályfőnökök mellett felsőbb éves tanulók és további munkatársaink segítik.

A gólyatábor időpontja: 2024. augusztus 29-30.
(kétnapos program, bent alvással)

2024. augusztus 29-én gyülekezünk az iskolánk udvarán 9.45-10.00 között; majd a tanulók osztályfőnökeikkel egy névsorolvasást követően tantermeikben vonulnak, megkezdődnek a tanulói programok. (Rossz idő esetén gyülekező az iskolánk földszinti tornatermében lesz!) A csapatépítő/ismerkedős programokat az iskolába, a délutáni órákban iskolán kívüli helyszínekre szervezzük. A gyerekeknek a program esti órákban is folytatódik az iskolában, benntartózkodással, itt alvással. A gólyatábor programjai 2024. augusztus 30-án, terv szerint 15.00-kor zárulnak.

Mit hozzanak magukkal a gyerekek a programra?

  • amennyiben nincs havi bérletük, akkor 2 db vonaljegyet mindenképpen; mert játékos feladatokon keresztül ismerkedünk majd az iskola környéki közlekedéssel.
  • egy fehér, felirat nélküli pólót. Fontos, hogy erre a pólóra filcekkel írni fogunk, így kérjük, hogy erre a célra alkalmas pólót szerezzenek be.
  • hálózsákot; az éjszakai programok utáni alváshoz.
  • törölközőt, fogmosáshoz eszközöket; tisztálkodási lehetőséget a tornatermi öltözők zuhanyzói biztosítanak.

 

A gólyatáborban való részvétel teljes költsége 5000 Ft, amely az étkezés alapanyag költségeit (vacsora, reggeli és ebéd) foglalja magába.

A Gólyatábor részvételi díja befizethető a beiratkozás alkalmával készpénzben; illetve banki átutalással az alábbi bankszámlára történő utalással:

Mercator Movet Mundum Alapítvány (1087 Budapest, Szörény utca 2-4.)
Ű Számlaszám: 10701551-67096011-51100005 _ CIB Bank

Az átutalás alkalmával kérjük, hogy a közleményben tüntessék fel az alábbiakat: tanuló neve, osztálya, illetve Gólyatábor 2024

Fizetési határidő: 2024. augusztus 1.

A programokon való részévétel regisztrációhoz kötött. A mellékelt jelentkezési lap kitöltésével tudnak a gólyatábor programjaira regisztrálni. Kérjük Önöket, a jelentkezési lapot akkor is töltsék ki, ha nem kívánnak részt venni a programokon. A jelentkezési lapot a beiratkozás napján hozzák magukkal és adják le.

Jelentkezési lap letöltése – WORD-ben kitölthető (tájékoztatóval): GÓLYANAP 2024

PDF : Golyatabor-jelentkezesi-lap

Szórólap letöltése: Gólyanap – szórólap

 

 

Scroll to Top