2024. SZEPTEMBER HAVI BEFIZETÉS TÁJÉKOZTATÓ és Igénylő lapok

Tisztelt Szülők/Étkezők!

Az intézményben már tanulói jogviszonnyal rendelkező, étkezést igénylő tanulóktól a mellékelt 2024/2025 tanévi közétkeztetés igényléséhez szükséges igénylőlapokat legkésőbb 2024. június 30-ig kérjük megküldeni.

Az ÉSZGSZ központ javasolja az újonnan beiratkozó diákok esetében is az igénylőlapok visszaküldését szintén június 30-ig, hogy adataik rögzítése után minél hamarabb ki tudjuk küldeni a rendelés felülethez (Multischool5) szükséges szülői regisztrációs kódot.

Kérjük elolvasni a mellékelt szülői tájékoztató leveleket is. >> 2024/2025.TANÉVRE KITÖLTENDŐ IGÉNYLŐLAPOK  (Az oldal alján található linkeken letölthetők)

A megküldés történhet:

  •                      elektronikus úton a logisztikai.etkezes@gmail.com címre, vagy
  •                      postai úton az ÉSZGSZ, 1559 Budapest 139, Pf.71.     levelezési címre,
    vagy
  •       személyesen lehet leadni a 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 49-51. szám alatti ÉSZGSZ székhelyén
    H-CS 8:00-12:00 között.

Az igénylőlapokat jogosultság szerint kell kitölteni.

A teljes áron befizetőknek a Szándéknyilatkozat és igénylőlapot, a kedvezményes (50%-os) áron befizetőknek a  8. melléklet NYILATKOZAT-ot is ki kell tölteniük. (Mely utóbbihoz csatolni kell a kedvezményes étkezés igénybevételéhez az IGAZOLÁST a tartósan betegségről, a rendszeres gyermekvédelmi segélyről. Nagycsaládosoknak nem kell igazolás.)

A szülők csak az igénylőlapok rögzítése után tudják leadni a szülői felületen a szeptemberi megrendeléseket 08.05 – 08.25 közötti időszakban.

Fontos, hogy mindenki aki jelenleg étkezik a tanév végével nem étkező státuszba kerül és csak a hiánytalanul kitöltött, leadott igénylőlapok rögzítését követően tud rendelni az új tanévben.

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a kedvezményes étkezést kizárólag a kedvezményre jogosító hivatalos dokumentumok beküldése után tudjuk beállítani részükre, az igazolások hiányában csak teljes árú étkezést tudunk biztosítani (az utólag benyújtott kedvezményre jogosító dokumentum alapján visszamenőleges hatállyal érvényesíthető a jogosan járó kedvezmény).

A 2024/2025. tanévben is kizárólag a szülői on-line felületen keresztül lehet étkezést rendelni, fizetni, lemondani. Aki nem szeretne a szülői felületen fizetni, személyesen, havi egy alkalommal az előre meghirdetett befizetési napon a ÉSZGSZ központban tud készpénzben befizetni. Átutalást nem fogadunk el, azt visszautaljuk a befizető részére – érdemi ügyintézés nélkül.

Az egyenlő bánásmód biztosítása végett az a hátrányos helyzetű szülő/gondviselő, aki nem rendelkezik „okos” eszközökkel, nincs e-mail címe, az ÉSZGSZ vezetője felé intézett egyedi írásbeli kérelmének pozitív elbírálását követően gyermek étkezési térítési díját fizetheti átutalással.

Az étkezéssel kapcsolatos további információk az étkezést biztosító Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet honlapján a www.eszgsz.hu oldalon találhatók meg.

Üdvözlettel:

Asztalos Tünde

gazdasági ügyintéző

 

2024/2025.TANÉVRE KITÖLTENDŐ IGÉNYLŐLAPOK

8. sz. melléklet (7)
9. sz. melléklet (5)
Általános tájékoztatás étkezés igénybevételéről_202_2025 tanév
DIÉTÁS-étkezés_igénylőlap_2024_2025
ÉSZGSZ IGÉNYLŐLAP 2024_2025
Kedvezményes étkezéssel kapcsolatos tájékoztató__2024_2025
Szülői tájékoztató levél_2024_2025

Scroll to Top